Skip to main content

Kunsten å overbevise

Mange bedrifter er på jakt etter kompetansehevende kurs for sine ansatte.

Ofte er de usikre på hva de skal lete etter, eller hvilken type kurs som passer best. Salgskurs, kurs i presentasjonsteknikk, forhandlinger, forhandlingsteknikk eller kurs i argumentasjon?

De fleste av disse kursene, som det finnes mange av på markedet, tar utgangspunkt i retorikk. Få er klar over dette, og de fleste konsentrerer seg derfor bare om en mindre del av helheten.

Vi i Retorisk Institutt AS har blant annet tatt utgangspunkt i Aristoteles og brukt den kunnskapen han oppdaget. Vi har tilpasset denne kunnskapen til vår tid og utarbeidet ulike kurs. Du finner detaljerte opplysninger om disse kursene ved å klikke på lenkene til de respektive kursene til venstre på denne siden.

Kjennetegnende for våre kurs er at de er meget praktiske, nytte- og verktøyorienterte. I tillegg tar de tak i den retoriske kunnskapen og gir et helhetlig bilde av hele prosessen.

Kursdeltakerne deltar meget aktivt på grunnkurset i retorikk og lærer opptil ti konkrete verktøy som de behersker når kurset er gjennomført. Kurset kjennetegnes av mye trening og tar sikte på at du som deltaker får økt tydelighet, økt trygghet og økt troverdighet.

I tillegg til rene bedriftsinterne kurs gjennomfører vi ca. tre åpne kurs i retorikk per halvår i Oslo. Du finner flere opplysninger om disse under «Påmelding åpne kurs». Åpne kurs passer både for bedrifter som vil «prøve» oss ut, eller når et mindre antall personer ønsker å delta. Her finner du også dato for vårt åpne kurs i presentasjonsteknikk.

Vi tilbyr også seminar i retorikk som er av kortere varighet. Dette kan være en mulig og spennende begynnelse for bedrifter som gjerne vil vite litt mer om noen av de ulike delene innen retorikk.

Ønsker dere å gå videre etter grunnkurset i retorikk så har vi en workshop rettet mot argumentasjon av produkter og tjenester og en som dekker hvordan man kan håndtere innsigelser og motargumenter.

Hvis du har spørsmål, spesielle interesser eller behov, kan du kontakte oss på e-post på adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på telefonnummer 900 80 318.